Ασφάλεια Συναλλαγών • Manel Ιατρικά
15724
page-template-default,page,page-id-15724,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, το οποίο ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από τον Νόμο περί Προστασίας των Καταναλωτών (Ν. 2251/1994), ο οποίος ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer), με την οποία κάθε στοιχείο το οποίο καταχωρείται στην ιστοσελίδα μας κωδικοποιείται. Το σύστημα SSL που χρησιμοποιούμε είναι το SSL 128-bit, το οποίο είναι ένα τρισεκατομμύριο φορές δυνατότερο από τα αντίστοιχα των 40-bit, τα οποία υπάρχουν.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επίσης, διαθέτει ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας από μια διεθνώς αναγνωρισμένη ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω internet. Για το λόγο αυτό, πάνω αριστερά στην οθόνη σας υπάρχει ένα λουκετάκι, το οποίο βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται.