Η Εταιρεία • Manel Ιατρικά
15301
page-template-default,page,page-id-15301,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Η εταιρεία Manel Ιατρικά εξειδικεύεται στην κατασκευή ορθωτικών και προθετικών ειδών, καθώς και στην εμπορία και ενοικίαση ειδών αποκατάστασης.

 

Στο ορθοπεδικό μας εργαστήριό, το οποίο διαθέτει όλες τις αναγκαίες από την κείμενη ελληνική νομοθεσία πιστοποιήσεις, κατασκευάζονται ορθώσεις και προθέσεις παντός τύπου από  υπεύθυνο Βιοϊατρικό Μηχανικό και τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στον αντικείμενο και, κυρίως, αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν.

 

Επίσης, στον χώρο μας μπορείτε να βρείτε μια πλήρη έκθεση ιατρικών ειδών και ορθοπεδικών βοηθημάτων για πώληση ή ενοικίαση.

Γιατί διαφέρουμε;

 

Είναι πολύ απλό: Ξέρουμε ακριβώς τι θέλετε: το καλύτερο προϊόν, στη χαμηλότερη τιμή και στον ταχύτερο χρόνο. Αλλά όχι μόνο αυτό…

 

Θέλετε κάποιον που θα εξετάσει τις πραγματικές σας ανάγκες και θα φροντίσει να τις καλύψει με έναν τρόπο άκρως επαγγελματικό, αλλά ταυτόχρονα φιλικό και ανθρώπινο.

 

Θέλετε κάποιον που συνδυάζει την επιστημονική πιστοποιημένη κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία.

 

Για όλα αυτά και για πολλά παραπάνω είμαστε όλο το 24ωρο στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε με αμεσότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια, δίνοντας έμφαση στο συνδυασμό άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής και προσεγγίζοντας κάθε περίπτωση με εξατομικευμένο τρόπο.

 

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ
ΧΩΡΟΣ ΛΗΨΕΩΣ ΜΕΤΡΩΝ
Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ