Αμαξίδιο παιδικό Μerlino • Manel Ιατρικά
16954
product-template-default,single,single-product,postid-16954,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Αμαξίδιο παιδικό Μerlino

SKU: 55f1fc44723a

0,00 

Το αμαξίδιο Merlino ικανοποιεί κάθε ανάγκη πέρα από την βασική ανάγκη μεταφοράς. Η modular κατασκευή του καθίσματος επιτρέπει την προσαρμογή του σε διαφορετικές βάσεις για πρόσβαση παντού. Όλοι οι συνδυασμοί είναι εφικτοί με δυο μόνο κινήσεις και ένα μπροστινό προστατευτικό εναλλασσόμενο από επιλογή σε επιλογή. Τα καθίσματα είναι διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά μεγέθη για παιδιά έως 40 kgr με ενισχυμένο κάθισμα και ταπετσαρίες που προσαρμόζονται στο σχήμα του σώματος προσφέροντας την απαιτούμενη σταθερότητα. Διαφορετικοί συνδυασμοί χρωμάτων και σχεδίων προσφέρονται για εναλλακτικές επιλογές.
Tεχνικές προδιαγραφές:
Ασφάλεια
Οπτική επαφή του παιδιού με τον συνοδό.
Προσκέφαλο και προστατευτικά κορμού.
Ενισχυμένο ενδεδυμένο προστατευτικό για ασφάλεια.
Ευελιξία
Ρυθμιζόμενη θέση ανάκλισης.
Εύκολο κλείσιμο( πτυσσόμενο καρότσι).
Ρυθμιζόμενο ύψος και βάθος καθίσματος.
Τσάντα για ψώνια.
Επιλογές
Ηλιοροφή με ή χωρίς παράθυρο.
Snug bags.
Επιπλέον εξατομικευμένες ρυθμίσεις.
Τραπέζι εργοθεραπείας.

Σημείωση σχετικά με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση στον ΕΟΠΥΥ

Kωδικός ηλεκτρονικής συνταγογράφησης (ΕΟΠΥΥ) : 00061

Aποδοτέο ποσό (ΕΟΠΥΥ) : 1.045,00 ευρώ

Περιγραφή ηλεκτρονικής συνταγογράφησης (ΕΟΠΥΥ) : ΠΑΙΔΙΚΟ με πτυσσόμενη τροχήλατη βάση τριών ή τεσσάρων τροχών, με φρένα, ανακλινόμενη πλάτη αυξομειούμενη και ρυθμιζόμενων κλίσεων. Απαραίτητα να υπάρχουν χειρολαβές οδήγησης και ιμάντες κνήμης. Δύναται να φέρει στήριγμα κεφαλής, διαχωριστικό σκελών και γιλέκο ασφαλείας.