Ορθοστάτης Nexus Prone • Manel Ιατρικά
17000
product-template-default,single,single-product,postid-17000,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ορθοστάτης Nexus Prone

SKU: ba759365ae97

0,00 

Τα μοναδικά και πολυρυθμιζόμενα χαρακτηριστικά του, προσφέρουν απόλυτο έλεγχο και δυνατότητες στον χρήστη εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υποστήριξη, άνεση και ασφάλεια.

Ο ορθοστάτης nexus έχει σχεδιαστεί βασιζόμενος σε όλες τις ανάγκες των παιδιών και των εφήβων.
Τα αποσπώμενα στηρίγματα συμβάλλουν στην γρήγορη, εύκολη και ασφαλή μεταφορά.
Ο ηλεκτρικός μηχανισμός ανάκλισης διευκολύνει τον καθορισμό της θέσης σε κάθε γωνία.

Τμήμα θώρακος: Το στήριγμα θώρακα ρυθμίζεται ως προς το ύψος και ως προς την γωνία για να επιτύχουμε την κατάλληλη για τον καθένα θέση.

Τμήμα λεκάνης: Το στήριγμα λεκάνης μπορεί να ρυθμιστεί ως προς το ύψος, το βάθος και την γωνία. Το ιδιαίτερο design των συνδέσεων παρέχει υποστήριξη σε άτομα που δεν έχουν στήριξη λεκάνης.

Πλευρικά συστήματα κορμού και λεκάνης: Τα στηρίγματα λεκάνης και κορμού προσαρμόζονται ανεξάρτητα σε βάθος, πλάτος και γωνία ανάλογα με τις διαστάσεις και τις ανάγκες του κάθε χρήστη.
Τα στηρίγματα κορμού και λεκάνης είναι αποσπώμενα και αναδιπλώνονται εύκολα ώστε να μεταφέρεται το άτομο με ευκολία και ασφάλεια στον ορθοστάτη nexus.

Στηρίγματα γονάτων: Τα γόνατα ακουμπούν και στηρίζονται στο επενδεδυμένο από ειδικό υλικό στήριγμα γονάτων με αποτέλεσμα να προσαρμόζονται ανεξάρτητα σε κάθε άτομο επιτρέποντας την καλή κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα. Τα στηρίγματα γονάτων ρυθμίζονται ως προς το πλάτος, το βάθος και την γωνία με πλευρικά μαξιλαράκια για να στηρίζουν και να συγκρατούν τα γόνατα στην σωστή θέση.
Τα ειδικά επενδεδυμένα πλευρικά στηρίγματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στον ορθοστάτη nexus suppine στην μπρούμυτα θέση για επιπλέον προστασία καθώς και επιπλέον ζώνες ασφαλείας μπορούν να προστεθούν εφόσον απαιτείται.

Υποπόδιο: Το υποπόδιο είναι ρυθμιζόμενο ως προς το ύψος διαθέτοντας δυνατότητα αναδίπλωσης για εύκολη μεταφορά. Κάθε υποπόδιο έχει την δυνατότητα να ρυθμίζεται ανεξάρτητα σε ύψος, πλάτος και βάθος σε συνδυασμό με την δυνατότητα προσαρμογής της πελματικής και ραχιαίας κλίσης. Διαθέτει επίσης ειδικό ιμάντα ποδιών εύκολα και ανεξάρτητα προσαρμοζόμενο για επιπλέον προστασία.

Τραπεζάκι εργοθεραπείας: Ειδικά σχεδιασμένο τραπέζι εργοθεραπείας που διαθέτει ρυθμίσεις ως προς το ύψος και την γωνία σε σχέση και σε συνδυασμό με το στήριγμα θώρακος. Το τραπέζι εργοθεραπείας προσαρμόζεται και στους δύο ορθοστάτες τόσο για τον κάθετο όσο και για τον επικλινή.

Προσκέφαλο: Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε προσκέφαλα ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του χρήστη.

Προστατευτικό θώρακος: Ένα πρόσθετο προστατευτικό για τον θώρακα παρέχει επιπλέον ασφάλεια στην μπρούμυτα θέση.

Προστατευτικό γονάτων (για την ύπτια θέση): Επιτρέπει τα προστατευτικά να είναι τοποθετηθούν μπροστά από τα γόνατα.