Κνημοποδικός κηδεμόνας από ανθρακόνημα | Manel 2102714010
12034
product-template-default,single,single-product,postid-17967,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Κνημοποδικός κηδεμόνας από ανθρακόνημα

 

Ο κνημοποδικός κηδεμόνας έσω υποδήματος από ανθρακόνημα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς κι επιλέγεται για το μέγιστο διακριτικό αποτέλεσμα σε περιπτώσεις που χρειάζεται βελτίωση της σταθερότητας του άκρου ποδός και σωστή ευθυγράμμιση της πολυσύνθετης ποδοκνημικής άρθρωσης.

Η διαδικασία λήψεως μέτρων είναι αυτή του γύψινου προπλάσματος. Πιο συγκεκριμένα, τοποθετούνται γυψοταινίες γύρω από την κνημοποδική και το πέλμα, από τις οποίες προκύπτει ένα αρνητικό εκμαγείο, το οποίο, στο τέλος μας δίνει το γύψινο πρόπλασμα (καλούπι). Το πρόπλασμα διαμορφώνεται έτσι ώστε να έχουμε έτσι τη μέγιστη δυνατή διόρθωση κι άρα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο σταθερός κηδεμόνας έσω υποδήματος κατασκευάζεται από ανθρακόνημα και στο εσωτερικό του τοποθετείται μαλακή επένδυση από αντιαλλεργικό, αντιεφιδρωτικό, αντιμυκητιακό υλικό.

Στα σημεία του αστραγάλου και της κνήμης, τοποθετούνται ιμάντες, προκειμένου ο κηδεμόνας να παραμένει σταθερός κατά τη βάδιση.

Ο κνημοποδικός κηδεμόνας από ανθρακόνημα ενδείκνυται για παθήσεις όπως μυική αδυναμία, αστάθεια της άρθρωσης, σπαστική πτώση άκρου ποδός κ.α.

Εφαρμόζεται σε ευρύχωρα και αθλητικά υποδήματα, τα οποία πρέπει να έχουν αρκετό άνοιγμα και αφαιρούμενο εσωτερικό πάτο, ώστε ο κηδεμόνας να εφαρμόζει με τον σωστότερο τρόπο.