Κνημοποδικός κηδεμόνας έσω υποδήματος σταθερός • Manel Ιατρικά
17957
product-template-default,single,single-product,postid-17957,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Κνημοποδικός κηδεμόνας έσω υποδήματος σταθερός

SKU:

Ο σταθερός κνημοποδικός κηδεμόνας έσω υποδήματος χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις που χρειάζεται βελτίωση της σταθερότητας του άκρου ποδός και σωστή ευθυγράμμιση της πολυσύνθετης ποδοκνημικής άρθρωσης.

Η διαδικασία λήψεως μέτρων είναι αυτή του γύψινου προπλάσματος. Πιο συγκεκριμένα, τοποθετούνται γυψοταινίες γύρω από την κνημοποδική και το πέλμα, από τις οποίες προκύπτει ένα αρνητικό εκμαγείο, το οποίο, στο τέλος μας δίνει το γύψινο πρόπλασμα (καλούπι). Το πρόπλασμα διαμορφώνεται έτσι ώστε, όταν πέσει το πλαστικό, να έχουμε έτσι τη μέγιστη δυνατή διόρθωση κι άρα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο σταθερός κηδεμόνας έσω υποδήματος κατασκευάζεται από θερμοπλαστικό υλικό (πολυπροπυλένιο). Πέρα από το λευκό χρώμα, υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε όμορφα σχέδια και χρώματα. Στο εσωτερικό του τοποθετείται μαλακή επένδυση από αντιαλλεργικό, αντιεφιδρωτικό, αντιμυκητιακό υλικό.

Στα σημεία του αστραγάλου και της κνήμης, τοποθετούνται ιμάντες, προκειμένου ο κηδεμόνας να παραμένει σταθερός κατά τη βάδιση.

Ο σταθερός κνημοποδικός κηδεμόνας ενδείκνυται για παθήσεις όπως μυική αδυναμία, αστάθεια της άρθρωσης, σπαστική πτώση άκρου ποδός κ.α.

Εφαρμόζεται σε ευρύχωρα και αθλητικά υποδήματα, τα οποία πρέπει να έχουν αρκετό άνοιγμα και αφαιρούμενο εσωτερικό πάτο, ώστε ο κηδεμόνας να εφαρμόζει με τον σωστότερο τρόπο.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε κνημοποδικούς κηδεμόνες έσω υποδήματος χωρίς άρθρωση κατασκευασμένους από το ορθοπεδικό μας εργαστήριο.