Μηροκνημοποδικός κηδεμόνας έξω υποδήματος Κλέτζακ • Manel Ιατρικά
17976
product-template-default,single,single-product,postid-17976,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Μηροκνημοποδικός κηδεμόνας έξω υποδήματος Κλέτζακ

SKU:

 

Ο μηροκνημοποδικός κηδεμόνας έξω υποδήματος Κλέτζακ χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της σταθερότητας του άκρου ποδός και τη σωστή βάδιση.

Σε αντίθεση με τον έσω υποδήματος, εφαρμόζεται εξωτερικά, με μεταλλικά αντιστηρίγματα, σε υποδήματα, επίσης κατασκευής μας, τα οποία πρέπει να είναι ανοικτών δακτύλων για ευκολία εφαρμογής από τον χρήστη.

Στα σφυρά υπάρχει άρθρωση με ελατήριο ανύψωσης άκρου πόδα και στο γόνατο άρθρωση με ασφάλεια ελβετικού τύπου, η οποία αποτρέπει την ακούσια κάμψη του γονάτου. Στο γαστροκνήμιο υπάρχει στεφάνι συγκράτησης, το οποίο επενδύεται με δέρμα. Το μηριαίο τμήμα μπορεί να είναι είτε από θερμοπλαστικό υλικό είτε από δέρμα. Επίσης, ο κηδεμόνας μπορεί να φέρει δερμάτινη πελότα για στήριξη της επιγονατίδας.

Ο μηροκνημοποδικός κηδεμόνας έξω υποδήματος Κλέτζακ ενδείκνυται για νευρομυικές παθήσεις, μυική αδυναμία, αστάθεια της άρθρωσης, σπαστική πτώση άκρου ποδός κ.α.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε μηροκνημοποδικούς κηδεμόνες έξω υποδήματος Κλέτζακ κατασκευασμένους από το ορθοπεδικό μας εργαστήριο.