Πέλματα για σαμπό • Manel Ιατρικά
17938
product-template-default,single,single-product,postid-17938,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Πέλματα για σαμπό

SKU:

90,40 

 

Τα σαμπό, τα οποία επιλέγονται είτε για χρήση μέσα στο σπίτι είτε ως καθημερινό υπόδημα στο χώρο εργασίας για πολλά επαγγέλματα (νοσηλευτές, μάγειρες κ.λπ.), μπορούν να γίνουν ακόμα πιο άνετα με την εφαρμογή πελμάτων ειδικής κατασκευής.

Προϋπόθεση είναι το σαμπό να φέρει αποσπώμενο πάτο, σύμφωνα με το σχήμα του οποίου κατασκευάζεται το ειδικό πέλμα, το οποίο καθιστά τα σαμπό ακόμα πιο άνετα για πολύωρη χρήση. Τα πέλματα διαμορφώνονται, επίσης, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του χρήστη (π.χ. πλατυποδία, κοιλοποδία, πτώση μεταταρσίων, άκανθα πτέρνας κ.λπ.).

Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούμε το πολυμερές υλικό e.v.a. (ethylene-vinyl acetate), το οποίο είναι μεν μαλακό, αλλά διατηρεί τη σωστή ανατομία, έχοντας παράλληλα αντιαλλεργικές, αντιεφιδρωτικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.