Υποδήματα για σακχαρώδη διαβήτη • Manel Ιατρικά
18034
product-template-default,single,single-product,postid-18034,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Υποδήματα για σακχαρώδη διαβήτη

SKU:

 

Τα υποδήματα για πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη είναι ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα προκειμένου να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των διαβητικών ποδιών, τα οποία συχνά ταλαιπωρούνται από αγγειοπάθειες και νευροπάθειες και αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο εμφάνισης ελκών και πληγών.

Το χαρακτηριστικό των διαβητικών υποδημάτων είναι ότι διαθέτουν ένα άνετο κι ευρύχωρο σχήμα, σύμφωνα με την ανατομία και τις ιδιαιτερότητες των συγκεκριμένων ποδιών για τα οποία προορίζονται, προκειμένου να μην ασκούνται πιέσεις και αποτρέπεται η δημιουργία ελκών.

Για την κατασκευή τους επιλέγουμε δέρμα υψηλής ποιότητας, στο οποίο χωρίς να υπάρχουν εσωτερικές ραφές που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πληγές στα πόδια. 

Τα διαβητικά υποδήματα συνοδεύονται από ένθετους πάτους ειδικής κατασκευής για τη σωστή κατανομή των πελματιαίων πιέσεων.