Ορθοπεδικό Εργαστήριο | Manel Ιατρικά 2102714010
15301
page-template-default,page,page-id-15301,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Ένα ολοκληρωμένο Ορθοπεδικό Εργαστήριο

 

Το Ορθοπεδικό Εργαστήριο Manel συνδυάζει την επιστημονική πιστοποιημένη κατάρτιση με την πολυετή εξειδίκευση στον τομέα των ορθωτικών και προθετικών κατασκευών.

 

Το Εργαστήριό μας διαθέτει υπεύθυνο Βιοϊατρικό Μηχανικό – Πιστοποιημένο Σχεδιαστή και Κατασκευαστή Ορθοπεδικών Υποδημάτων, καθώς και τεχνικούς με εμπειρία και κυρίως αγάπη και μεράκι για το αντικείμενο. 

 

Κατασκευάζουμε επί παραγγελία:

-Προθετικές κατασκευές (τεχνητά μέλη) άνω και κάτω άκρων 

-Ορθωτικές κατασκευές (νάρθηκες-κηδεμόνες) άνω και κάτω άκρων

-Κηδεμόνες κορμού για σκολίωση ή κύφωση, τύπου Boston και Cheneau

-Κηδεμόνες κορμού τύπου Taylor

-Κράνη πλαγιοκεφαλίας και μετεγχειρητικής προστασίας

-Μάσκες μετεγχειρητικής προστασίας μύτης

-Καθίσματα με ειδικά διαμορφωτήρια κατόπιν λήψεως γύψινου προπλάσματος

-Πέλματα για κάθε πάθηση (πλατυποδία, κοιλοποδία, ανισοσκελία, άκανθα πτέρνας – πελματιαία απονευρωσίτιδα, νευρίνωμα Morton κ.λπ.) κατόπιν πελματογραφήματος ή λήψεως αφρώδους αποτυπώματος

-Ζώνες μετεγχειρητικές

-Υποδήματα ειδικής κατασκευής για παθήσεις όπως ανισοσκελία, παιδική βλαισοπλατυποδία, βλαισό μέγα δακτύλο (κότσι), σφυροδακτυλία, παραμορφωτική αρθρίτιδα, ιπποποδία, λεμφοίδημα – ελεφαντίαση κ.λπ..

 

Στο Εργαστήριό μας θα βρείτε κάποιον που θα εξετάσει τις πραγματικές σας ανάγκες και θα φροντίσει να τις καλύψει με έναν τρόπο άκρως επαγγελματικό, αλλά ταυτόχρονα φιλικό και ανθρώπινο. Δίνουμε έμφαση στο συνδυασμό άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής και προσεγγίζουμε κάθε περίπτωση με εξατομικευμένο τρόπο.

 

Είμαστε στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε με αμεσότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια.  

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΩΝ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ