Κηδεμόνες κνημοποδικοί έξω υποδήματος τύπου Κλέτζακ | 2102714010
16049
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16049,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

About This Project

Οι κνημοποδικοί κηδεμόνες έξω υποδήματος τύπου Κλέτζακ, σε αντίθεση με τους κηδεμόνες έσω υποδήματος, εφαρμόζονται εξωτερικά, με μεταλλικά αντιστηρίγματα, σε ειδικά χειροποίητα υποδήματα. Στα σφυρά υπάρχει άρθρωση με ελατήριο ανύψωσης άκρου πόδα και στο γαστροκνήμιο υπάρχει στεφάνι συγκράτησης, το οποίο επενδύεται με δέρμα.

Τα υποδήματα είναι χειροποίητα, ειδικής κατασκευής, κατόπιν λήψεως μετρήσεων. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή τους πραγματοποιείται στο Ορθοπεδικό μας Εργαστήριο. Το χαρακτηριστικό τους είναι πως η γλώσσα ανοίγει έως τα δάκτυλα, για να μπαίνουν εύκολα τα πόδια μέσα σε αυτά. Γι΄αυτόν τον λόγο και ονομάζονται “ανοικτών δακτύλων”. Είναι κατασκευασμένα από δέρμα άριστης ποιότητας και διαθέτουν αντιολισθητική σόλα. Λόγω του ότι σχεδιάζονται εξ αρχής στο Εργαστήριό μας, υπάρχει δυνατότητα απεριόριστης επιλογής σε σχέδια και χρώματα.

 

Για ποιες περιπτώσεις ενδείκνυνται

Οι κνημοποδικοί κηδεμόνες έξω υποδήματος τύπου Κλέτζακ χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της σταθερότητας του άκρου ποδός και τη σωστή βάδιση. Ενδείκνυνται για νευρομυικές παθήσεις, μυική αδυναμία, αστάθεια της άρθρωσης, σπαστική πτώση άκρου ποδός κ.α.