Κράνη για πλαγιοκεφαλία | Manel Ορθοπεδικό Εργαστήριο 2102714010
16089
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16089,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

About This Project

Κράνη για πλαγιοκεφαλία

Τα κράνη για πλαγιοκεφαλία κατασκευάζονται κατόπιν λήψης μέτρων του κρανίου του βρέφους και σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περίπτωσης. Ο σκοπός της εφαρμογής τους είναι να ασκηθεί πίεση στις προεξέχουσες περιοχές και, ταυτόχρονα, να επιτραπείι στα πεπλατυσμένα σημεία να αναπτυχθούν.  

Το εξωτερικό τους είναι φτιαγμένο από θερμοπλαστικό υλικό, ενώ το εσωτερικό έχει αφρώδη επένδυση. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής όμορφων διακοσμητικών σχεδίων στο πλαστικό.

Το βέλτιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν το κράνος εφαρμοστεί όσο το κρανίο είναι ακόμα πολύ εύπλαστο. Ιδανική ηλικία θεωρείται από 6 έως 12 μηνών.

Μετά την αρχική εφαρμογή του κράνους, υπάρχει διαρκής και στενή παρακολούθηση της πορείας της πλαγιοκεφαλίας και λόγω της ανάπτυξης του κρανίου του βρέφους πραγματοποιούνται οι όποιες αναγκαίες προσαρμογές.