Παιδικά υποδήματα για βλαισοπλατυποδία | Manel 2102714010
16372
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16372,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

About This Project

Παιδικά υποδήματα για βλαισοπλατυποδία

Τα παιδικά υποδήματα για βλαισοπλατυποδία κατασκευάζονται βάσει της ιατρικής γνωματεύσεως που προσδιορίζει την πάθηση. Οι παθήσεις των κάτω άκρων που συχνά αντιμετωπίζουμε σε παιδιά είναι η πλατυποδία, η βλαισοπλατυποδία, η ραιβοποδία, η ανισοσκελία κ.λπ.

Τα υποδήματα είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητα. Η κατασκευή τους ξεκινά από το μηδέν, αποκλειστικά για τις ανάγκες κάθε συγκεκριμένου περιστατικού. Είναι τελείως εξατομικευμένα, κατόπιν λήψεως μέτρων των ποδιών. Πιο συγκεκριμένα, λαμβάνουμε περιμέτρους και περίγραμμα των ποδιών και, όπου χρειάζεται, αφρώδες αποτύπωμα.

Βάσει αυτών των μετρήσεων κατασκευάζουμε καλαπόδι για το συγκεκριμένο περιστατικό, πάνω στο οποίο κατασκευάζουμε το υπόδημα.

Ανάλογα με την πάθηση και τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού, τα παιδικά ορθοπεδικά υποδήματα διέπονται από ειδικά χαρακτηριστικά όπως έσω ή έξω ανύψωση, τακούνι τύπου Thomas, ανάστροφα, ημιανάστροφα, με βράχυνση κ.λπ.

Για την κατασκευή χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας αντιαλλεργικό δέρμα και ειδικό υλικό για να σταθεροποιείται η περιοχή του υποδήματος που στηρίζει την πτέρνα και τα σφυρά. Διαθέτουν μαλακή επένδυση στο τελείωμα για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη άνεση.

Καθώς όλα τα στάδια κατασκευής των υποδημάτων, από τη σχεδίαση μέχρι την ολοκλήρωση, πραγματοποιούνται στο εργαστήριό μας, υπάρχει απεριόριστη δυνατότητα επιλογής είτε ανάμεσα στα προτεινόμενα σχέδια είτε δημιουργίας εξ αρχής του δικού σας σχεδίου.

Σε κάθε περίπτωση, η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, καθώς και χειμερινών και καλοκαιρινών σχεδίων, καλύπτουν όλα τα γούστακαι κάνουν τα ορθοπεδικά μας υποδήματα ελκυστικά για τους μικρούς μας φίλους.