Παιδικά υποδήματα - παπούτσια ειδικής κατασκευής | Manel 2102714010
16372
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16372,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

About This Project

Ορθοπεδικά υποδήματα για παιδιά και πώς αυτά κατασκευάζονται από το Εργαστήριό μας

Τα ορθοπεδικά υποδήματα για παιδιά κατασκευάζονται βάσει της ιατρικής γνωματεύσεως που προσδιορίζει την πάθηση. Παθήσεις των κάτω άκρων που συχνά αντιμετωπίζουμε σε παιδιά είναι η πλατυποδία, η βλαισοπλατυποδία, η ραιβοποδία, η ανισοσκελία κ.λπ.

Η κατασκευή γίνεται εξ αρχής για το συγκεκριμένο περιστατικό, κατόπιν λήψεως μέτρων. Πιο συγκεκριμένα, λαμβάνουμε περιμέτρους και περίγραμμα του ποδιού και, όπου χρειάζεται, αφρώδες αποτύπωμα. Βάσει αυτών των μετρήσεων κατασκευάζουμε καλαπόδι για το συγκεκριμένο περιστατικό, πάνω στο οποίο κατασκευάζουμε το υπόδημα.

Ανάλογα με την πάθηση και τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού, διέπονται από ειδικά χαρακτηριστικά όπως έσω ή έξω ανύψωση, τακούνι τύπου Thomas, ανάστροφα, ημιανάστροφα, με βράχυνση κ.λπ.

Για  την κατασκευή χρησσιμοποιούμε υψηλής ποιότητας αντιαλλεργικό δέρμα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, καθώς και χειμερινών και καλοκαιρινών σχεδίων που καλύπτουν όλα τα γούστα των μικρών μας φίλων.