Παπούτσια για πλατυποδία | Ορθοπεδικό Εργαστήριο Manel 2102714010
21210
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21210,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

About This Project

Παπούτσια για πλατυποδία

 

Όταν έχουμε πλατυποδία ή κάποια άλλη πάθηση των κάτω άκρων, τα πέλματα ειδικής κατασκευής από πελματογράφημα, που εφαρμόζονται σε αθλητικά και ευρύχωρα παπούτσια μας δίνουν τη λύση. Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που προτιμάμε ή που η επαγγελματική μας δραστηριότητα απαιτεί ένα πιο επίσημο υπόδημα, μέσα στο οποίο δεν χωράνε να μπουν τα πέλματα; Θυσιάζουμε τότε την άνεση στο περπάτημα και την υγεία των ποδιών μας για χάρη της κομψής μας εμφάνισης; Όχι πια!

Στο Ορθοπεδικό Εργαστήριο Manel δημιουργούμε στα μέτρα και στις ανάγκες σας υποδήματα ειδικά διαμορφωμένα έτσι ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν μέσα σε αυτά τα πέλματα ειδικής κατασκευής που επίσης κατασκευάζουμε ύστερα από πελματογράφημα. Τα πέλματα καλύπτουν παθήσεις όπως πλατυποδία, βλαισοπλατυποδία, βλαισοποδία, ραιβοποδία, νευρίνωμα Morton, πτώση μεταταρσίων, άκανθα πτέρνας, πελματιαία απονευρωσίτιδα και ανισοσκελία.

Τα παπούτσια για πλατυποδία και για άλλες παθήσεις κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας δέρμα, στο σχέδιο και στο χρώμα της επιλογής σας

Μην καταπονείτε, λοιπόν, άλλο τα πόδια σας! Συνδυάστε την κομψή εμφάνιση για όλες τις απαιτητικές περιστάσεις με την άνεση που χρειαζόμαστε για το καθημερινό περπάτημα και την ορθοστασία.