Ανατομικά - ορθοπεδικά σανδάλια από πελματογράφημα | 2102714010
16438
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16438,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

About This Project

Ποιες παθήσεις καλύπτονται από τα ανατομικά – ορθοπεδικά σανδάλια από πελματογράφημα;

Τα ανατομικά – ορθοπεδικά σανδάλια από πελματογράφημα καλύπτουν παθήσεις όπως

 

Τι είναι το πελματογράφημα;

Tο πελματογράφημα είναι η ψηφιακή αποτύπωση και ανάλυση της μορφολογίας του πέλματος και της κατανομής των πιέσεων που ασκούνται σε αυτό. Η ανάλυση πραγματοποιείται τόσο κατά τη στάση όσο και κατά τη βάδιση, μέσω μιας πλατφόρμας με χιλιάδες ψηφιακούς αισθητήρες, του λεγόμενου πελματογράφου. Ο πελματογράφος συνδέεται με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ο οποίος συλλέγει, επεξεργάζεται και αναλύει τις συγκεκριμένες πληροφορίες μέσα από ειδικό λογισμικό. Πρόκειται για μια τελείως ανώδυνη εξέταση, χωρίς καθόλου ακτινοβολία.

 

Ποια είναι η διαδικασία του πελματογραφήματος; 

Η εξέταση διακρίνεται σε δύο φάσεις:

α. Στατικό πελματογράφημα:

Πραγματοποιείται σε στατική θέση του εξεταζομένου επάνω στον πελματογράφο. Με τον τρόπο αυτό αναλύεται η κατανομή του βάρους στα πέλματα, η σταθερότητα και μετρώνται αποστάσεις και γωνίες. 

β. Δυναμικό πελματογράφημα:

Πραγματοποιείται με βάδιση του εξεταζομένου επάνω στον πελματογράφο. Με τον τρόπο αυτό αναλύεται η κατανομή των πιέσεων, ο χρόνος επαφής και οι γωνίες και οι άξονες κατά τη βάδιση.

 

 

Κατασκευή εξατομικευμένων ανατομικών – ορθοπεδικών σανδαλιών

Ύστερα από την πραγματοποίηση του στατικού και δυναμικού πελματογραφήματος, αξιολογούμε τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, με βάση αυτά, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τον πάτο του σανδαλιού. Με αυτόν τον τρόπο, ο πάτος προσφέρει όλη την απαραίτητη στήριξη που κάθε πόδι χρειάζεται ξεχωριστά.

Το επάνω μέρος του σανδαλιού το επιλέγετε εσείς μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωματικών συνδυασμών.

Τα σανδάλια είναι κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα άριστης ποιότητας.  

 

 

 

Καλέστε μας στο 2102714010 για να προγραμματίσετε ένα δωρεάν πελματογράφημα που θα σας δείξει τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες των δικών σας πελμάτων! Απολαύστε ξεκούραστα τις καλοκαιρινές σας βόλτες και συνδυάστε την απόλυτη άνεση και την κομψότητα με τα ορθοπεδικά σανδάλια από πελματογράφημα, φτιαγμένα ειδικά για τις ανάγκες των δικών σας ποδιών.

Γιατί, αφού κάθε πόδι είναι μοναδικό, κάθε σανδάλι πρέπει να είναι μοναδικό!