Κράνος για πλαγιοκεφαλία | Manel Ορθοπεδικό Εργαστήριο 2102714010
16089
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16089,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

About This Project

Κράνος για πλαγιοκεφαλία

Το κράνος για πλαγιοκεφαλία κατασκευάζεται στο Ορθοπεδικό μας Εργαστήριο κατόπιν λήψης μέτρων του κρανίου του βρέφους και σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περίπτωσης. Ο σκοπός της εφαρμογής του είναι να ασκηθεί πίεση στις προεξέχουσες περιοχές και, ταυτόχρονα, να επιτραπεί στα πεπλατυσμένα σημεία να αναπτυχθούν.

Το κράνος σχεδιάζεται ανάλογα με τη δυσμορφία του κρανίου που θέλουμε να διορθώσουμε, όπως είναι η πλαγιοκεφαλία, σκαφοκεφαλία, βραχυκεφαλία, τριγωνοκεφαλία

Το βέλτιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν το κράνος εφαρμοστεί όσο το κρανίο είναι ακόμα πολύ εύπλαστο. Ιδανική ηλικία θεωρείται από 6 έως 12 μηνών.

Μετά την αρχική εφαρμογή του κράνους, υπάρχει διαρκής και στενή παρακολούθηση της πορείας της πλαγιοκεφαλίας και λόγω της ανάπτυξης του κρανίου του βρέφους πραγματοποιούνται οι όποιες αναγκαίες προσαρμογές.