Ορθωτικά πέλματα - ορθοπεδικοί πάτοι ειδικής κατασκευής | 2102714010
Ορθωτικά πέλματα - ορθοπεδικοί πάτοι ειδικής κατασκευής
Ορθωτικά, πέλματα, ορθοπεδικοί πάτοι, πλατυποδία, άκανθα, νευρίνωμα, κοιλοποδία, βλαισοποδία, βλαισοπλατυποδία
16333
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16333,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

About This Project

Ορθωτικά πέλματα – ορθοπεδικοί πάτοι ειδικής κατασκευής

Για ποιες περιπτώσεις ενδείκνυνται τα ορθωτικά πέλματα – ορθοπεδικοί πάτοι ειδικής κατασκευής

Τα oρθωτικά πέλματα – ορθοπεδικοί πάτοι ειδικής κατασκευής ευθυγραμμίζουν τα κάτω άκρα και προσφέρουν σωστή στάση και άνετη βάδιση. Ενδείκνυνται για όλες τις παθήσεις του πέλματος όπως πλατυποδία, βλαισοπλατυποδία, ραιβοποδία, κοιλοποδία, άκανθα πτέρνας, πελματιαία απονευρωσίτιδα, βλαισός μέγας δάκτυλος (κότσι), πτώση μεταταρσίων, νευρίνωμα μόρτον, ανισοσκελία κ.λπ.

 

Τρόπος κατασκευής ορθωτικών πελμάτων

Τα πέλματα κατασκευάζονται κατόπιν πελματογραφήματος και επιπλέον μετρήσεων. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούμε το πολυμερές υλικό e.v.a. (ethylene-vinyl acetate). Το συγκεκριμένο υλικό είναι μεν μαλακό, αλλά και ιδιαίτερα ανθεκτικό, διατηρώντας τη σωστή ανατομία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα διαθέτει αντιαλλεργικές, αντιεφιδρωτικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. 

 

Πού εφαρμόζονται τα ορθωτικά πέλματα – ορθοπεδικοί πάτοι ειδικής κατασκευής

Τα ορθοπεδικά πέλματα εφαρμόζονται στους περισσότερους τύπους ευρύχωρων και αθλητικών υποδημάτων. Έτσι, με ένα ζεύγος πελμάτων μπορείτε να μετατρέψετε όλα σας τα παπούτσια σε ορθοπεδικά. 

 

Τι προσφέρουν τα πέλματα ειδικής κατασκευής σε σχέση με τους κοινούς ορθοπεδικούς πάτους του εμπορίου

Η κατασκευή των πελμάτων του Εργαστηρίου μας γίνεται σύμφωνα με τα δεδομένα που προκύπτουν από το Πελματογράφημα ή/και τη λήψη αφρώδους αποτυπώματος, καθώς και με επιπλέον μετρήσεις. Για τον λόγο αυτό, κάθε πέλμα είναι απολύτως εξατομικευμένο και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του συγκεκριμένου ποδιού. Το γεγονός αυτό είναι που διαφοροποιεί τα πέλματα ειδικής κατασκευής από τους κοινούς έτοιμους ορθοπεδικούς πάτους του εμπορίου. 

 

Υλικό κατασκευής

Τα ορθοπεδικά πέλματα του Εργαστηρίου μας είναι χειροποίητα στο 100% της διαδικασίας. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούμε το πολυμερές υλικό e.v.a. (ethylene-vinyl acetate). Το υλικό αυτό είναι μαλακό και άνετο στην εφαρμογή αλλά και ιδιαίτερα ανθεκτικό. Έτσι, διατηρεί την αρχική του διαμόρφωση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, έχει αντιαλλεργικές, αντιεφιδρωτικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.