Κοσμητική πρόθεση σιλικόνης άνω άκρου | Manel 2102714010
12034
product-template-default,single,single-product,postid-18107,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Κοσμητική πρόθεση σιλικόνης άνω άκρου

Πρόθεση σιλικόνης κοσμητική άκρας χειρός

Η πρόθεση άκρας χειρός από σιλικόνη είναι μια κοσμητική πρόθεση που αναπληρώνει άμεσα, όσον αφορά το θέμα της εμφάνισης, το μέλος που λείπει.

Μάλιστα, η πρόθεση προσομοιάζει σε μεγάλο βαθμό στο αληθινό χέρι, τόσο στην απόχρωση του δέρματος, όσο και στις λεπτομέρειές του (τριχοφυΐα, αγγεία κ.λπ.).

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα τα νύχια να μπορούν να βαφτούν και να ξεβαφτούν.

Η κοσμητική πρόθεση άκρας χειρός δεν είναι λειτουργική στην έντονη δραστηριότητα, ωστόσο βοηθά σε βασικές κινήσεις. Κυρίως, όμως,  έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα στην ενίσχυση της θετικής ψυχολογίας του χρήστη λόγω της αποκατάστασης της εξωτερικής εικόνας του.

Περιγραφή

Κοσμητική πρόθεση σιλικόνης άνω άκρου

Η Κοσμητική πρόθεση σιλικόνης άνω άκρου αναπληρώνει άμεσα, όσον αφορά το θέμα της εμφάνισης, το μέλος που λείπει.

Ο συγκεκριμένος τύπος πρόθεσης είναι παθητικός, δηλαδή δεν είναι λειτουργικός στην έντονη δραστηριότητα. Ωστόσο βοηθά σε βασικές κινήσεις, όπως είναι η σταθεροποίηση και μετακίνηση αντικειμένων και η υποβοήθεια στο άλλο υπαρκτό μέλος.

Το σημαντικότερο όμως θετικό αποτέλεσμα από την εφαρμογή του μέλους, όμως, έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα στην ενίσχυση της θετικής ψυχολογίας του χρήστη λόγω της αποκατάστασης της εξωτερικής εικόνας του.

Η πρόθεση προσομοιάζει σε μεγάλο βαθμό στο αληθινό χέρι, τόσο στην απόχρωση του δέρματος, όσο και στις λεπτομέρειές του (τριχοφυΐα, αγγεία κ.λπ.). Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα τα νύχια να μπορούν να βαφτούν και να ξεβαφτούν.

Η απουσία του άνω άκρου μπορεί να είναι είτε εκ γενετής είτε να έχει προκύψει από ακρωτηριασμό.

Όσον αφορά στις εκ γενετής αιτίες, μία από αυτές είναι το σύνδρομο της ονομαζόμενης φωκομέλειας (από τις λέξεις “φώκια” και “μέλος”). Η φωκομέλεια είναι ένα είδος δυσπλασίας των άκρων (δυσμελία). Τα προσβεβλημένα άκρα φαίνονται να είναι κοντύτερα λόγω έλλειψης ή υπανάπτυξης των οστών. Όταν επηρεάζονται και τα τέσσερα άκρα, είναι γνωστή ως τετρα-φωκομελία. Η συγγενής αυτή διαταραχή είναι ιδιαιτέρως σπάνια. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι εμφανίζεται σε 0,62 γεννήσεις ζώντων παιδιών για κάθε 100.000 τοκετούς. 

Όσον αφορά στον ακρωτηριασμό, αυτός μπορεί να είναι είτε τραυματικός, δηλαδή να έχει προκληθεί εξαιτίας ενός ατυχήματος (π.χ. σε τροχαίο ή λόγω χειρισμού κάποιου εργαλείου) είτε ιατρογενής (χειρουργικός) δηλαδή εξαιτίας κάποιας πάθησης όπως είναι η ισχαιμική
γάγγραινα, καρκινικός όγκος κ.λπ.