Ορθωτικά πέλματα - ορθοπεδικοί πάτοι για ανισοσκελία | 2102714010
16347
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16347,theme-bridge,bridge-core-2.0.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

About This Project

Ορθωτικά πέλματα – ορθοπεδικοί πάτοι για ανισοσκελία

 

Η κατάσταση του να είναι το ένα κάτω άκρο είναι μακρύτερο από το άλλο, δηλαδή να έχουμε άνισα σκέλη, ονομάζεται ανισοσκελία.

Η ανισοσκελία μπορεί είτε να υπάρχει εκ γενετής είτε να έχει προκληθεί από κάποια ασθένεια ή χειρουργείο. Η λανθασμένη βάδιση συχνά προκαλεί σκολίωση στη σπονδυλική στήλη, πόνους στη μέση, στα ισχία και στα γόνατα. Ο πάσχων από ανισοσκελία, επίσης, κινδυνεύει περισσότερο από πτώσεις και τραυματισμούς, καθώς η βάδισή του δεν προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια.

Στην περίπτωση αυτή, τα ορθωτικά πέλματα – ορθοπεδικοί πάτοι για ανισοσκελία ειδικής κατασκευής ευθυγραμμίζουν τα κάτω άκρα και προσφέρουν σωστή στάση και άνετη βάδιση.

Ταυτόχρονα, λόγω του ότι κατασκευάζονται ύστερα από πελματογράφημα, καλύπτουν επίσης και όλες τις παθήσεις του πέλματος όπως πλατυποδία, βλαισοπλατυποδία, ραιβοποδία, κοιλοποδία, άκανθα πτέρνας, πελματιαία απονευρωσίτιδα, βλαισός μέγας δάκτυλος (κότσι), πτώση μεταταρσίων, νευρίνωμα Μόρτον κ.λπ.

Πού εφαρμόζονται

Οι ορθοπεδικοί πάτοι για ανισοσκελία εφαρμόζονται στους περισσότερους τύπους ευρύχωρων και αθλητικών υποδημάτων. Έτσι, με ένα ζεύγος πελμάτων μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλα σας τα παπούτσια. 

Υλικό κατασκευής

Τα ορθοπεδικά πέλματα του Εργαστηρίου μας είναι χειροποίητα στο 100% της διαδικασίας. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούμε το πολυμερές υλικό e.v.a. (ethylene-vinyl acetate). Το υλικό αυτό είναι μαλακό και άνετο στην εφαρμογή αλλά και ιδιαίτερα ανθεκτικό. Έτσι, διατηρεί την αρχική του διαμόρφωση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, έχει αντιαλλεργικές, αντιεφιδρωτικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.